Pagini

creditfix.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Romanii vor putea renunța la case in favoarea bancilor

Mai mult de 300.000 de români care au luat credite cu garanţii ipotecare ar putea oricând să dea înapoi casa băncii. Dintre ei, vreo 177.000 au folosit creditele ipotecare ca să cumpere active imobiliare, conform datelor BNR. Aceleaşi date arată că sunt 32.000 de români rău-platnici, pentru care băncile deja au executat în unele cazuri casele şi au veniturile urmărite pentru recuperarea diferenţei de sumă, iar ei ar putea să scape de plata acestei diferenţe dacă noua lege va fi aplicată.

2 comentarii:

  1. Acesta este Oceanic-Finanțe pe care le oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor din întreaga lume, suntem înregistrați și licențiate companie de împrumut, Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti facturile? aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra un apartament? oferim tot felul de împrumuturi, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut de orice fel pur și simplu Email: Oceanicfinance113@gmail.com sau whats-app: +1 (267) 725-7570

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Obiectivul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciul pe care îl meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza în orice scop - de la vacanțe, la educație, până la achiziții unice

    Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Proprietati si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Imprumuturi de afaceri, Imprumuturi private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 3% corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut.

    Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com

    RăspundețiȘtergere